Portræt

Mit navn er Mia Ekholm Andersen, jeg blev født d. 13-02-97 så jeg er 16 år. Jeg kommer fra en lille by, som ligger på Sydsjælland. Jeg bor langt ude på landet (nærmeste bus og butik er 5 kilometer væk) men dejligt tæt på stranden, hvilket er skønt om sommeren!
Jeg har min egen pony, som jeg fik i konfirmationsgave i år 2011. Lige nu går jeg dog mere op i andre ting, det er ærligt talt. Lysten kommer nok igen hen ad sommer (måske) Jeg går i 9. klasse og skal gå ud her til juni måned, og så skal jeg videre på STX. Jeg aner ikke hvad jeg vil i fremtiden, så det valg jeg har taget, har jeg taget af ja? eh, ingenting. Bare som tidsfordriv. Glæder mig dog til at møde en masse nye mennesker og komme videre i livet. 
Jeg har en dejlig kæreste, Frederik (som tit bliver nævnt i mine blogindlæg) vi har lige haft årsdag, her den 1 april - ufatteligt så stærkt tiden går.
Jeg blogger forholdsvis ofte, jeg har ikke noget dyrt smart kamera, jeg nøjes bare med min Sony mobil, det fungere også fint nok for mig. Jeg ville selvfølgelig elske at rende rundt med et spejlrefleks, men jeg har andre ting som jeg heller vil bruge pengene på. Jeg har ikke noget job, ville gerne, men det er ikke så nemt at finde noget der hvor jeg bor, så lige nu lever jeg bare på lidt lommepenge og hvad jeg nu for skrabet sammen hist og her.

Dejlige mennesker